Εγγραφή τακτικών μελών στον  ΕΕΣ Μοιρών

mesaralive.gr  02 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Εγγραφή τακτικών μελών στον  ΕΕΣ Μοιρών

Για ακόμη μια χρονιά, το τμήμα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέρει τις υπηρεσίες του στον συνάνθρωπο, με κοινωνικές δράσεις.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην κοινωνία, μπορούν να εγγραφούν στον Ερυθρό Σταυρό, είτε ως Εθελοντές στη Σχολή Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών είτε και ως τακτικά μέλη.      

Με την τροποποίηση του καταστατικού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (από 26/4/2015) έχει επέλθει μεταβολή στη δομή της Περιφέρειας του Ε.Ε.Σ. καθότι διαμορφώθηκε σύμφωνα με το σχέδιο «Καλλικράτης». Ο Ε.Ε.Σ έχει πλέον 13 Περιφερειακά Τμήματα και σ’ αυτά υπάγονται τα Τμήματα και οι Επιτροπές που ανήκουν στην ίδια Περιφέρεια.

Προκειμένου να διεξαχθούν οι επικείμενες Γενικές Αρχαιρεσίες, τα τοπικά Τμήματα θα εγγράφουν τακτικά μέλη.

Έως 12 Οκτώβρη

Έχει ξεκινήσει η εγγραφή νέων τακτικών μελών Ε.Ε.Σ. και είναι πλέον διαθέσιμη προς πάσα ενδιαφερόμενο.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν στις 12 Οκτωβρίου με επιστολική αίτηση (σφραγίδα ταχυδρομείου) ή με παράδοση της αίτησης στην έδρα του Ε.Ε.Σ. στις Μοίρες έως τις 8 Οκτωβρίου και έχει συμβολικό αντίτιμο στα 5 ευρώ.

Τα τακτικά μέλη θα μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες αλλά και σε οποιεσδήποτε άλλες δράσεις προβλέπει το καταστατικό του Ε.Ε.Σ.

Η Εγγραφή

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους του Ε.Ε.Σ., να καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους ως τακτικά μέλη. Τα χρήματα της εγγραφής κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό του κεντρικού Ε.Ε.Σ..

Μόνη προϋπόθεση είναι τα μέλη να συμφωνούν με τις 7  Θεμελιώδης Αρχές του Ερυθρού Σταυρού: Ανθρωπισμός – Αμεροληψία – Ουδετερότητα – Ανεξαρτησία – Εθελοντισμός – Ενότητα και Παγκοσμιότητα.

Αιτήσεις

Η αίτηση για Τακτικό Μέλος είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας www.redcross.gr  και στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις Μοίρες.

Πληροφορίες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 8 με 10 το βράδυ στο 2892023199 και στο [email protected].

Για την διευκόλυνση των ενδιαφερομένων φίλων του Ε.Ε.Σ., αιτήσεις υπάρχουν στις Μοίρες: Αίθουσα Τέχνης Άννα Φραγκάκη και Βιβλιοπωλείο Πάπυρος και στο Τυμπάκι: Βιβλιοπωλείο Harmony

 

mesaralive.gr  02 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα