Έγιναν τα εγκαίνια με επιτυχία για το Συνδυασμό «Φαιστού Συμπόρευση- Δήμος για όλους»

  16 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έγιναν τα εγκαίνια με επιτυχία για το Συνδυασμό «Φαιστού Συμπόρευση- Δήμος για όλους»

Παρουσία πλήθους κόσμου και με ξεκάθαρο το μήνυμα στήριξης προς το συνδυασμό, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 15/05, τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο Μοιρών.

Δημότες από κάθε χωριό του Δήμου μας, άνθρωποι κάθε ηλικίας,βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο, στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 26ης Μαΐου!

Ο επικεφαλής της "ΦΑΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ - ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ" ,Γιάννης Νικολακάκης, αφού πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των εγκαινίων , καλωσόρισε τον κόσμο και για ακόμα μια φορά κάλεσε τους δημότες να συμπορευτούν για το κοινό καλό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: "Δημιουργήθηκε ένας νέος συνδυασμός με αρκετά νέα άτομα, με νέες ιδέες, όρεξη και μεράκι, αλλά και με τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών που γνωρίζουν τα μονοπάτια της αυτοδιοίκησης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μέσα από συμπόρευση, ένα Δήμο για ΟΛΟΥΣ. Έναν Δήμο σύγχρονο, που δε θα περισσεύει κανένας και μέσα από συλλογική δουλειά, θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να βρεθεί ο Δήμος Φαιστού εκεί που του αξίζει"

Τις επόμενες ημέρες έως τις εκλογές, θα γίνουν περιοδείες στα χωριά του Δήμου βάσει προγράμματος το οποίο θα ανακοινωθεί, ενώ θα πραγματοποιηθούν και κεντρικές ομιλίες σε Μοίρες, Τυμπάκι, Ζαρό και Πόμπια.

 

  16 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα