Είχαν γίνει ο φόβος κι ο τρόμος αλλά... έπεσαν στη “φάκα”

  15 May, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
Είχαν γίνει ο φόβος κι ο τρόμος αλλά... έπεσαν στη “φάκα”

Η σύλληψή τους σταμάτησε τη δράση τους ...

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του  Τμήματος Κισσάμου, με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και Αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων έξι  υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε σπίτια στους δήμους Πλατανιά και Κισσάμου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών από την Αλβανία, ηλικίας 28 και 31 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης του φαινομένου των διαρρήξεων και κλοπών και σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος από κοινού με τον 31χρονο, το χρονικό διάστημα από 02.05.2018 έως 13.05.2018, είχαν μπει συνολικά σε έξι σπίτια. αφαιρώντας χρήματα κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας μεγαλύτερης των 10.000 ευρώ.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

cretalive.gr

 

  15 May, 2018 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα