Είχε ‘’Γάλλο’’ στου Αγίους Δέκα ο ΑΟΤ

mesaralive.gr  08 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Είχε ‘’Γάλλο’’ στου Αγίους Δέκα ο ΑΟΤ

Φώτο: mesaralive.gr

Με 2 προσωπικά γκόλ του Γάλλου Τόμας Κοροέννε επικράτησε ο ΑΟΤ 1-2 στους Αγίους Δέκα επί της Γόρτυνας

Στο πρώτο μισάωρο η ομάδα του Τυμπακίου μπήκε πολύ δυνατά και θα μπορούσε σε τρεις περιπτώσεις να έχει προηγηθεί στο σκόρ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ από το 30' και μετά η Γόρτνα προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες μπήκαν δυναττά και στο 55ο λεπτό ο Κοροέννε έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τυμπακίου. Άμεση ήταν η αντίδραση της Γόρτυνας που κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργοτερα με τον Κεφάκη μετά από ασυνενοησία της άμυνας του ΑΟΤ. Και ενώ το ματς ήταν αμφίρωπο με προσπάθεια για γκολ και από της δυ ομάδες, αυτό ήρθε για την ομάδα του Τυμπακίου στο 75ο λεπτό πάλι με τον Κοροέννε να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκόλ το οποίο και αφιέρωσε στον πρόεδρο του ΑΟΤ Αντώνη Λαμπράκη

Γόρτυς: Ανδρικάκης, Ξαγοραράκης, Μπαλωμένος, Αεράκης(67’ λ.τ. Μικέλ), Αντουράκης, Κοκολάκης(70’ λ.τ. Κοζυράκης), Κεφάκης, Φανουράκης, Μπατούνας, Μαθιουδάκης, Μηναδάκης(85’ Αραβιστάνης)

ΑΟΤ: Σπανός, Γιαννακάκης(70’ Μαρακομιχελάκης), Τριάντης, Αναγνωστάκης, Κορεόνε, Χαλκιαδάκης, Κουρουθιανάκης, Κουτεντάκης(60’ λ.τ. Σαβοιδάκης), Πολυχρονάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Χριστοδουλάκης Ι.(85’ Μαραγκάκης)

 

mesaralive.gr  08 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα