Εικόνες απείρου «κάλλους» στον κεντρικό δρόμο  του Πετροκεφαλίου.

mesaralive.gr  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Εικόνες απείρου «κάλλους» στον κεντρικό δρόμο  του Πετροκεφαλίου.

φωτο: αρχείο κ. Κανακαράκη

Η τουριστική περίοδος ανοίγει σιγά σιγά και οι τουρίστες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο Νότο.

Και ενώ αυτό το έχουν κατά νου κάποιοι και φροντίζουν – τουλάχιστον με ότι δυνάμεις έχουν -  να νοικοκυρέψουν λίγο τον τόπο τους, κάποιοι άλλοι παραμένουν ασυνείδητοι και αδιάφοροι. Παράδειγμα οι εικόνες απείρου «κάλλους» που συναντά κανείς περνώντας από το Κοιμητήριο του Πετροκεφαλίου.

Να σημειωθεί εδώ ότι το Κοιμητήριο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί σε τουριστικές περιοχές όπως τα Μάταλα, τα Πιτσίδια και ο Κομμός. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες «θαυμάζουν» σίγουρα τα «κάλλη» μας, ενδεχομένως και φωτογραφίζοντάς τα. Η χειρότερη διαφήμιση για τον τόπο μας…

 

Καθάρισε ο πρόεδρος αλλά…

Εξοργισμένος με την εικόνα πεταμένων χόρτων και σκουπιδιών έξω από το Κοιμητήριο, είναι ο Πρόεδρος του Πετροκεφαλίου κ. Μανώλης Κανακαράκης.

Μιλώντας στο mesaralive.gr τονίζει «προσπαθούμε να κρατήσουμε μια όμορφη εικόνα στο χωριό μας με ότι δυνάμεις έχουμε αλλά υπάρχουν και κάποιοι ασυνείδητοι που δεν σέβονται τίποτα. Καθάρισα το Κοιμητήριο, οι τοίχοι ασπρίστηκαν μέσα και έξω, πήραμε φάρμακο να ψεκάσουμε τα χόρτα για να είναι καθαρός ο χώρος και δεν πρόλαβε να περάσει μια μέρα και κάποιοι που δεν ξέρω πώς να τους χαρακτηρίσω καθάρισαν το σπίτι τους και θεώρησαν καλό να τα αφήσουν στο δρόμο έξω από το Κοιμητήριο μαζί με δυο χαλιά. Αν είναι δυνατόν.

Επειδή υπάρχουν εκεί οι κάδοι απορριμμάτων πρέπει να πηγαίνουμε να αφήνουμε ότι έχουμε για τα σκουπίδια; Είναι εκνευριστικό αυτό. Ψάχνω να δω ποιος καθάρισε την αυλή του και αντί να τα πάει στο Σταθμό Μεταφόρτωσης αφού ο όγκος τους ήταν μεγάλος,  τα άφησε στον κεντρικό δρόμο» λέει ο ίδιος.

 

mesaralive.gr  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα