Εκδηλώσεις μνήμης στη Λοχριά

mesaralive.gr  09 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εκδηλώσεις μνήμης στη Λοχριά

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για την 73η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Λοχριάς στις 4 Μαΐου 1944 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λοχριάς.

Στο Μνημείο Πεσόντων τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση, ακολούθησε εκφώνηση πανηγυρικού από τον εκπαιδευτικό κ. Αριστείδη Σταυρακάκη, πρώην Δήμαρχο Κουρητών και κατάθεση στεφάνων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  οι Δήμαρχοι Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός, Ανωγείων κ. Μανόλης Καλλέργης, Μυλοποτάμου κ. Δημήτρης Κόκκινος και Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου και Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου κ. Κωνσταντίνος Δανδουλάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Βασιλείου κ. Βασίλης Θεοδωράκης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. - Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμαρίου, εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής κ.α. 

 

mesaralive.gr  09 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ