Έκκληση Αντιδημάρχου για Xρήση Mάσκας

  23 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκκληση Αντιδημάρχου για Xρήση Mάσκας

Tον κώδωνα του κινδύνου κρούει στους δημότες ο Γιάννης Φασομυτάκης


Το δικό του μήνυμα προς τους αρνητές του Κορονοιού και χρήσης μάσκας στέλνει ο αρμόδιος για θέματα Υγείας Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαίστου Γιάννης Φασομυτάκης.

Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος νόσησε με βαριάς μορφής κορονοϊου και παρέμεινε κλινήρης για 40 ημέρες προτρέπει παιδία, γονείς και κυρίως εφήβους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας και να κατανοήσουν πως η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί ουσιαστική πράξη συλλογικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας και τα συγγενικά τους πρόσωπα.
Την ίδια στιγμή, ο Αντιδήμαρχος καλεί όλους τους πολίτες να προσχωρούν σε ορθή χρήση μάσκας, γνωρίζοντας από την εμπειρία του πως η σωστή χρήση αποτελεί το κύριο όπλο απέναντι στην εξάπλωση του Ίου.
Ο Γιάννης Φασομυτάκης επίσης, εξαίρει τις προσπάθειες του Σταυρού Αρναουτάκης και της Περιφερείας Κρήτης, η οποία και πρόσφερε 54.000 μάσκες, 1.000 αντισηπτικά, 20 αναπνευστήρες τελευταίας τεχνολογίας στα νοσοκομεία της Κρήτης και 1 εκατομμύριο ευρώ στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ενίσχυση των δόμων και στήριξη υγειονομικών αναγκών στον αγώνα κατά του Κορονοιού.
 

 

  23 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα