Έκοψαν την πίτα τους στο Λαράνι (φωτο)

  07 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Έκοψαν την πίτα τους στο Λαράνι (φωτο)

Σε μια «ζεστή» εκδήλωση, με ευχές, χαμόγελα, μουσική, φαγητό, δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαρανίου. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Μαυρίδης, καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά», ενώ θερμές ευχές για το νέο έτος έδωσαν, επίσης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης και ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, Θοδωρής Σαβουιδάκης, Στέλιος Σηφάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Σταματάκης, Γιώργος Κουμιανάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαρανίου, Πέτρος Αμπουχάνης, η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Γόρτυνας, Μαρία Σφακιανάκη – Ντελάκη και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαρανίου

 

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαρανίου, Στέλιος Μαυρίδης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωσή της. Θερμές ευχές για το 2020, με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πρόοδο!

 

  07 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα