Έκοψε την πίτα της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Mesaralive.gr  30 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Έκοψε την πίτα της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε και φέτος την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς Καπετάν Μιχάλης Κόρακας!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Γυμναστήριο της ΑΛΜ, το ΔΣ βράβευσε τους  καλύτερους του αθλητές  σε ατομικό και ομαδικό, καθώς  και τους  Μαθητές με τις καλύτερες επιδόσεις σε Δημοτικό , Γυμνάσιο και Λύκειο .  Ακολούθησε γεύμα το οποίο προσέφεραν οι γονείς των αθλητών του Σωματείου , ενώ το συγκρότημα του Στέλιου Βασμαριδάκη και  Γιάννη Ανδριγιαννάκη, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Γιάννης  Ξηρουδάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λάμπρος Καμπουράκης, ο Πρόεδρος της ΤΚ Πόμπιας κ. Γιώργος Φουστανάκης, γονείς αθλητών με τα παιδιά τους και πολύς κόσμος.

Μεγάλος Προπονητής!

Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση του προπονητή Δημήτρη Φουστανάκη από τους αθλητές του με μία φανέλα που τα λέει όλα! Στη φανέλα είναι  αποτυπωμένα με λίγες φράσεις όλα αυτά που νιώθουν οι αθλητές για τον Δημήτρη Φουστανάκη!

«Ο μέτριος προπονητής μιλάει…

Ο καλός προπονητής εξηγεί

Ο πολύ καλός προπονητής δείχνει

Ο Μεγάλος Προπονητής Εμπνέει κι αυτός είσαι ΕΣΥ Δημήτρη Φουστανάκη

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ».

Ένα δώρο που παρέλαβε με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Δημήτρης Φουστανάκης!

 

Mesaralive.gr  30 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα