Έκοψε την πίτα της η Ομάδα Γυναικών Μεσαράς

mesaralive.gr  15 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκοψε την πίτα της η Ομάδα Γυναικών Μεσαράς

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η Ομάδα Γυναικών Μεσαράς (μέλος της ΟΓΕ) διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παιδικής θεατρικής της ομάδας, στο Πολύκεντρο του δ. Φαιστού στις Μοίρες.

Τα παιδιά και οι γονείς που  ήταν μαζί τους πέρασαν  ένα διαφορετικό γιορτινό απόγευμα, διάβασαν γράμματα παιδιών απ’ όλο τον κόσμο που έφερε ο Αι Βασίλης  και  έγραψαν  «ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».       

Ένα απόγευμα που τα παιδιά χάρηκαν αλλά και σκέφτηκαν με αγάπη τα παιδιά των ιμπεριαλιστικών πολέμων, τα προσφυγόπουλα, καθώς  και όλα τα παιδιά που δοκιμάζονται λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική - λαϊκή οικογένεια, την ανεργία, τη χειροτέρευση των εργασιακών σχέσεων , την ακρίβεια.

 Και το μήνυμα που έστειλαν με αυτή τη γιορτή είναι : Κανένας μόνος του! Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το μέλλον και τη ζωή που μας αξίζει.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον χαιρετισμό από μέρους του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών  που κάλεσε τις γυναίκες να συμπορευτούν και να  συμμετέχουν στο λαϊκό κίνημα, στο ταξικά προσανατολισμένο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα  για να αντιμετωπιστεί η επίθεση από τις πολιτικές που εφαρμόζονται, που όχι μόνο συνεχίζεται αλλά και θα ενταθεί και να διεκδικήσουν αξιοπρεπή ζωή για αυτές και τις οικογένειές τους. 

 

mesaralive.gr  15 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ