Έκοψε την πίτα του για το νέο έτος ο Δήμος Γόρτυνας

  15 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Έκοψε την πίτα του για το νέο έτος ο Δήμος Γόρτυνας

Με χαμόγελα και ευχές για το νέο έτος, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας, κ. Μακαρίου, που ευλόγησε την τελετή, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Δήμου Γόρτυνας, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Δήμο Γόρτυνας, την περιφερειακή σύμβουλο, Πόπη Δασκαλάκη, τους αιρετούς, καθώς και όλους τους εργαζομένους του Δήμου Γόρτυνας, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση, προκειμένου ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα. Η προσπάθεια αυτή αποδίδει καρπούς. Η Γόρτυνα αλλάζει. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια θέληση, ώστε η Γόρτυνα να βρεθεί στην θέση που της αξίζει» ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, η περιφερειακή σύμβουλος Πόπη Δασκαλάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Πελεκανάκης, οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Τσικνάκης, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, Στέλιος Σηφάκης, Θοδωρής Σαβουιδάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Σταματάκης, Στέλιος Μαυρίδης, Γιώργος Φωτάκης, Τίτος Χατζάκης, Θανάσης Δεσδενάκης.

 

Από την μείζονα αντιπολίτευση παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Στυλιανάκης και από την ελάσσονα αντιπολίτευση, ο Μιχάλης Δαριβιανάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, Άγγελος Μασαούτης, Γιάννης Βρυσανάκης. Παρόντες ήταν, επίσης, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Δέκα, π. Γεώργιος Ραπτάκης, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο διοικητής των ΤΑΕ Μεσαράς, κ. Παναγιώτου, εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών φορέων, εργαζόμενοι του Δήμου Γόρτυνας και πολλοί δημότες.

 

Οι δύο τυχεροί, που βρήκαν τα φλουριά της βασιλόπιτας, ήταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μιαμούς, Μιχάλης Σφυριδάκης και η εργαζόμενη του Δήμου Γόρτυνας, Μαρία Τσακαλάκη.

 

  15 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ