Εκπτώσεις: Πότε τελειώνουν - Πότε θα είναι οι δύο επόμενες “μεγάλες ημέρες” των προσφορών

  28 July, 2019 ΑΡΘΡΑ
Εκπτώσεις: Πότε τελειώνουν - Πότε θα είναι οι δύο επόμενες “μεγάλες ημέρες” των προσφορών

Έως το Σάββατο, 31 Αυγούστου θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις για το 2019.

Οι καταναλωτές θα πρέπει κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων να δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στην αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι η "Black Friday στην Ελλάδα φέτος αναμένεται να πέσει στις 22 Νοεμβρίου. Η ημέρα αυτή ορίζει την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τα καταστήματα. Η Black Friday ξεκίνησε ως συνήθεια στις ΗΠΑ και εξαιτίας της επιτυχίας που γνώρισε, υιοθετήθηκε και από άλλες χώρες. Αποτελεί μια μέρα γιορτής για την αγορά αφού και οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά και οι εμπορικές επιχειρήσεις να σημειώσουν σημαντικούς τζίρους.

Ενώ μετά τη "Μαύρη Παρασκευή" αναμένεται να επακολουθήσει η Cyber Monday στις 25 Νοεμβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ημέρες του χρόνου για το εμπόριο, αφού όπως γίνεται και στην Black Friday, τα καταστήματα διαθέτουν πολλά προϊόντα με έκπτωση καθώς και σημαντικές προσφορές.

 

  28 July, 2019 ΑΡΘΡΑ