Έκτακτη ΓΣ  για τους εκπαιδευτικούς της Α΄ θμιας Μεσαράς

mesaralive.gr  05 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Έκτακτη ΓΣ  για τους εκπαιδευτικούς της Α΄ θμιας Μεσαράς

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄ Θμιας Μεσαράς «Η Φαιστός».

Η Έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Μοιρών, στις 19:00. Σκοπός της Συνέλευσης είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών  σχετικά με τη διαμόρφωση προτάσεων και διεκδικήσεων για τη λήψη αποφάσεων, για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του Κλάδου. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

«ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ενημέρωση των Αντιπροσώπων στη Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και του προέδρου του Δ.Σ. για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εκπ/ση (Διορισμοί Αναπληρωτών, νέα Αξιολόγηση, Π.Δ. 79  κ. ά.).
Εισήγηση της Δ.Ο.Ε. για το αγωνιστικό πλαίσιο του Κλάδου και το πρόγραμμα δράσης.
Συζήτηση και προτάσεις των μελών μας.

            Τα θέματα που έχουμε να συζητήσουμε είναι σοβαρά, η παρουσία όλων μας είναι υποχρεωτική.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε:

·         14χρονο εκπαιδευτικό σχεδιασμό με: Ενιαίο 12χρονο δημόσιο δωρεάν υποχρεωτικό  σχολείο και 2χρονη υποχρεωτική δωρεάν προσχολική αγωγή.  Μαζικούς μόνιμους διορισμούς, τώρα.

·         Εξίσωση των δικαιωμάτων των μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

·         Στήριξη και ποιοτική αναβάθμιση των δομών της Ειδικής Αγωγής

·         Σταθερό Δάσκαλο για τα ολοήμερα τμήματα. Μείωση αριθμού μαθητών ανά τμήμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τους νέους συνάδελφους.Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, καλωσορίζει όλους τους νέους συναδέλφους στη Μεσαρά και εύχεται σε όλα τα μέλη μας ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Αίτηση εγγραφής μπορείτε να καταθέσετε συμπληρωμένη την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης ή στο ΦΑΞ: 2892031245 (Δημοτ. Σχ. Αγίων Δέκα).Τα γραφεία του συλλόγου μας βρίσκονται στην κεντρική πλατεία των Μοιρών.

Συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Έκπτωση -50% στα δρομολόγια από και προς τις σχολικές μονάδες.


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ» σας ενημερώνει πως σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου παρέχεται μείωση -50% στην τιμή των εισιτηρίων για τους εκπαιδευτικούς-μέλη του Συλλόγου μας που μετακινούνται με τα λεωφορεία προκειμένου να φθάνουν στις σχολικές μονάδες όπου διδάσκουν. Η έκπτωση δηλαδή αφορά τα δρομολόγια από και προς τις σχολικές μονάδες (τόπος κατοικίας-έδρα σχολικής μονάδας), όπου υπηρετεί ο κάθε συνάδελφος.
Οι συνάδελφοι μας που επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής της προσφοράς θα πρέπει να προσκομίσουν μια φωτογραφία και μια βεβαίωση υπηρεσίας από τη σχολική μονάδα στην οποία εργάζονται στα κεντρικά γραφεία των ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου (Σταθμό Λιμένος, ώρα 8.00 – 16.00). Ευχαριστούμε τη διοίκηση των ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίουγια την ικανοποίηση του αιτήματος μας.

 

       Επίσης, περιμένουμε τις απαντήσεις των Μινωικών Γραμμών και της ΑΝΕΚ στο αίτημά μας για έκπτωση και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επιδιώκοντας την καλύτερη διαβίωση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στο νομό μας.».

 

mesaralive.gr  05 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα