Εκτός έδρας ήττα η ΑΕ Καμηλαρίου με 3-1 από το Μεταξοχώρι

mesaralive.gr  29 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός έδρας ήττα η ΑΕ Καμηλαρίου με 3-1 από το Μεταξοχώρι

Εκτός έδρας ήττα γνώρισε η ΑΕ Καμηλαρίου με σκορ 3-1 από το Μεταξοχώρι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 5΄ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κοσμαδάκη να σημειώνει με σουτ το 1-0, για να έρθει η απάντηση των  φιλοξενούμενων λίγα λεπτά αργότερα με τον Φανουράκη ο οποίος αστόχησε από θέση τετ – α – τετ.
Στο 20΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Αρβανίτη να κάνει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ για πετύχουν τον στόχο αυτό, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν στο 65΄ να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Τζάρτζαλο να σημειώνει το 3-0, για να έρθει η απάντηση των φιλοξενούμενων στο 72΄ με τον Σούρλα να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Μεταξοχώρι:  Πανταλός, Καρανδινάκης Σ.(65΄ Καραντινάκης Γ.), Σκουλάς, Καλιγιαννάκης, Σουλτάτος, Γρηγορίου Σ.(46΄ Γρηγορίου Α.), Τζάρτζαλος, Σταματάκης, Κοσμαδάκης(70΄ Μανιόρος Ν.), Αρβανίτης, Μονεμβασιώτης

ΑΕ Καμηλαρίου: Χίκα, Λεονταράκης, Στεφανάκης, Αουρέλ, Τσαφαντάκης, Άλλα(63΄ Βρεττάκης), Δαριβιαννάκης, Πετρόφ(60΄ Πατεράκης), Φανουράκης(80΄ Σταυρουλάκης), Κρασαγάκης, Σούρλας

 

mesaralive.gr  29 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα