Εκτός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 2-1 από τον Αλμυρό

mesaralive.gr  18 January, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκτός έδρας ήττα ο ΑΟ Τυμπακίου με 2-1 από τον Αλμυρό

Φώτο: mesaralive

Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟ Τυμπακίου από τον Αλμυρό στο γήπεδο του Γαζίου για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη στο 25΄ περίπου της αναμέτρησης, όταν ο Καρταλιανάκης «σημάδεψε» το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στη συνέχεια, ο Αλμυρός ισορρόπησε και στο 42΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γεωργαλή, για να έρθει το 57΄ όπου ο Αργκιλέσι πέτυχε το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.
Από εκεί και μετά, ο ΑΟΤ πήρε πρωτοβουλία, πίεσε και στο 70΄ έχασαν νέα σημαντική ευκαιρία με τον Χριστοδουλάκη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 88΄ η ομάδα του Τυμπακίου πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων προς τον διαιτητή.
Μετά από τα παραπάνω, το μόνο που κατάφερε ο ΑΟΤ ήταν να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις όταν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλάκης, διαμορφώνοντας έτσι, το τελικό 2-1.

Αλμυρός: Μανωλακάκης, Καφετζόπουλος, Γεωργαλής, Μιχελουδάκης, Κόλαρτ (89′ Καραμηνάς), Αργκιλέσι, Βελιβασάκης, Σταυρακάκης, Στρατήγης, Λουλακάκης (4′ λ.τ. Γαργανουράκης, 67′ Ζουριδάκης), Αναγνωστάκης .

ΑΟ Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Γαργανουράκης (46′ Κιούπι), Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης, Τριάντης, Θαμνόπουλος, Μαραγκάκης Αντ., Καρταλιανάκης Μ., Μαρακομιχελάκης (67′ Φασατάκης), Μαραγκάκης Αρ. (46′ Άλλα), Ντόκο.

 

 

notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  18 January, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα