Eλλάδα: Αυτός είναι ο ιερέας από τη Μάνη που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης

  04 November, 2019 ΑΡΘΡΑ
Eλλάδα: Αυτός είναι ο ιερέας από τη Μάνη που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Πρόκειται για τον: ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ Νικόλαο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης και έκτοτε κρατείται προσωρινά σε φυλακή της χώρας. Να σημειώσουμε ότι προκλήθηκε σάλος, μετά την αποκάλυψη ότι ο 55χρονος ιερέας κατηγορήθηκε πως βίαζε συστηματικά την 12χρονη κόρη της Βουλγάρας συντρόφου του.

«Έχει κοροϊδέψει  την κόρη μου έχει κάνει κακό τι να σας πω κυρία μου. Η κόρη μου ντυνόταν κι αυτός γέλαγε, ήταν με σορτσάκια αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι έχει κάνει κακό στο κορίτσι του είχα εμπιστοσύνη γιατί ήταν ιερέας και ποτέ δεν πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό μου. Έπαιρνε το κορίτσι έβγαινε βόλτα. Η κόρη μου ήταν μαζί μου, με τον ιερέα ένα μήνα όχι που λένε τρία χρόνια όχι», δήλωσε στα ΜΜΕ η μητέρα.

«Η μητέρα με παρακάλεσε να μείνει μαζί μου με το παιδί της για να ξεφύγει από μια τρώγλη στην οποία έμενε μέσα σε καθεστώς απόλυτης εξαθλίωσης και δέχθηκα να βοηθήσω. Λίγες ημέρες μετά η μητέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αδυνατούσα να τη μεγαλώσω και έτσι την οδήγησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και ζήτησα από Εισαγγελέα να τους δοθεί η επιμέλεια. Δεν την άγγιξα ποτέ. Της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν δικό μου παιδί. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι ασέλγησα πάνω της» ισχυρίζεται ο ιερέας στην απολογία του.

 

  04 November, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα