Ελλάδα: Παρέσυρε στο μαντρί την 31χρονη με το μωρό και τους σκότωσε

  30 September, 2022 ΑΡΘΡΑ
Ελλάδα: Παρέσυρε στο μαντρί την 31χρονη με το μωρό και τους σκότωσε

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Λεκάνης στον Νέστο, στην Καβάλα, με τη διπλή δολοφονία, γυναικοκτονία και παιδοκτονία, σήμερα το πρωί. Δράστης 55χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος μετά το διπλό έγκλημα αυτοκτόνησε.

Θύμα η 31χρονη Α.Κ., η οποία μεγάλωσε στη Γερμανία, από Γερμανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, σπούδασε στη Νέα Υόρκη και επέστρεψε πριν από μερικά χρόνια στον τόπο καταγωγής της μητέρας της και κατοικία των παππούδων της για να φτιάξει ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Θύμα, επίσης, το 10 μηνών μωρό τους. Ο τόπος τη γοήτευσε και αποφάσισε να μείνει εκεί, ενώ λίγο αργότερα γνωρίστηκε και με τον 55χρονο κτηνοτρόφο, με τον οποίο σύναψαν σχέση. Πριν από 10 μήνες απέκτησε το μωρό τους.

Ωστόσο, από το καλοκαίρι το ζευγάρι, το οποίο δεν είχε παντρευτεί ποτέ, βρισκόταν σε διάσταση και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν οδηγηθεί στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Η επιμέλεια δόθηκε στη νεαρή μητέρα. Το επόμενο διάστημα θα μετέβαινε στην πατρίδα της τη Γερμανία, μαζί με το παιδί της, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια γραφειοκρατικά θέματα μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ο 55χρονος κτηνοτρόφος ζήλευε παθολογικά τη νεαρή σύντροφό του και ενδεχομένως να εξέλαβε την πρόθεσή της να μεταβεί στη Γερμανία ως απειλή ότι θα φύγει για πάντα. Σήμερα το πρωί την παρέσυρε στο βουνό, για βόλτα μαζί με τον γιο τους, και τους δολοφόνησε και τους δύο. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πώς έγινε το διπλό φονικό στην Καβάλα
«Έλα στο μαντρί» ήταν τα τελευταία λόγια του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες. Εχοντας σκοπό να δολοφονήσει τη σύζυγό του και το παιδί τους, ενημέρωσε τον εξάδελφό του λέγοντάς του «έλα στο μαντρί».

«Πριν προλάβω να ρωτήσω τι έγινε, μου το έκλεισε», φέρεται να είπε ο εξάδελφος του 55χρονου στους αστυνομικούς, ενώ εξήγησε ότι κλείνοντας το τηλέφωνο άκουσε πυροβολισμούς, αλλά δεν έδωσε σημασία καθώς θεώρησε ότι ήταν κυνηγοί.

Φθάνοντας στο μαντρί φώναξε το όνομα του εξαδέλφου του, αλλά κανείς δεν απάντησε. «Πλησίασα την καλύβα και είδα τα τρία πτώματα», είπε.

 

  30 September, 2022 ΑΡΘΡΑ