Ένα μικρό ιστορικό για την ανέγερση του Πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου

mesaralive.gr  12 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ένα μικρό ιστορικό για την ανέγερση του Πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου

Με ένα σχόλιό του στο δημοσίευμα του mesaralive.gr για το Πολυδύναμο Ιατρείο Τυμπακίου, ο πρώην Διοικητής του Βενιζελείου κ. Νίκος Κυδωνάκης, δίνει σημαντικές πληροφορίες μέσα από ένα μικρό ιστορικό για την ανέγερση της μονάδας.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας το δημοσίευμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με τίτλο :Πάνω από 70.000 ευρώ οι χορηγίες των Τυμπακιανών στο Πολυδύναμο Τυμπακίου ο κ. Κυδωνάκης αναφέρει:

«Με την καλησπέρα μου , θέλω, να αναφέρω λίγα λόγια σχετικά με την ανέγερση τού πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου Τυμπακίου .
Όταν διοικητής τής Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ήταν ο Μανώλης( Μάνος) Φραγκιαδουλάκης, με Υποδιοικητή τον Καλογιαννάκη Νικήτα και Διοικητή τού ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ τον υποφαινόμενο, συζητήθηκε το πρόβλημα της υγείας στο Τυμπάκι και αποφασίστηκε να ενταχθεί η ανέγερση τού κτιριακού συγκροτήματος τού πολυδύναμου Τυμπακίου στις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ τού προγράμματος πρωτοβάθμιας υγείας.
Με μέριμνα της ΔΥΠΕ ,έγιναν όλες οι διαδικασίες ένταξης στο ΕΣΠΑ συνολικής δαπάνης περίπου 500000,00€.
Στον διαγωνισμό που διεξήχθη, αναδείχθηκε εργολάβος γιά την κατασκευή ο συγχωριανός μας Χρηστάκης Γιάννης,που φρόντισε για την έγκαιρη κατασκευή του.
Πρέπει να τονίσω ότι της πραγμάτωσης αυτής προηγήθηκε η παραχώρηση τού οικοπέδου από τον Δήμο Τυμπακίου την ΔΥΠΕ επί δημάρχου Χαραλαμπάκη Αντώνη.
Θέλω ακόμη να αναφέρω και της συμβολή της συγχωριανής μας Κασωτάκη Μαρίας υπεύθυνης στο ΕΣΠΑ καθώς επίσης και τον Γρηγοράκη Αντώνη διοικητή της ΔΥΠΕ κατά την θεμελίωση τού πολυδύναμου.
Χωρίς τίς ενέργειες στο βαθμό που συμμετείχε ο καθένας από τούς παραπάνω η ανέγερση τού κτιριακού συγκροτήματος πολυδύναμου θα είχε αρκετές δυσκολίες.
Κάθε προσπάθεια από εδώ και μετά είναι στα χέρια και τις ενέργειες και τις διεκδικήσεις των Τυμπακιανών».

 

mesaralive.gr  12 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα