Ενημέρωση για την απεργία στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  11 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ενημέρωση για την απεργία στο Τυμπάκι

Σε ενημέρωση των επαγγελματιών του Τυμπακίου προχώρησε χθες το βράδυ μια ομάδα καταστηματαρχών, προκειμένου αύριο τα καταστήματα να μην ανοίξουν στα πλαίσια τους πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρυχτεί.

Η ομάδα αυτή με τους δραστήριους επαγγελματίες γύρισε ένα προς ένα τα μαγαζιά και μοίρασε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φαιστού στην οποία αναφέρεται «24η Πανελλαδική Απεργία Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015. Όλα τα καταστήματα κλειστά. Συμμετέχουμε όλοι μαζί για να φωνάξουμε δυνατά όχι στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση. Εμπορικός Σύλλογος Δήμου Φαιστού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος Δήμου Φαιστού, έχει  ανακοινώσει την απόφασή του να συμμετέχει στην αυριανή απεργία, καλώντας όλους τους επαγγελματίες – καταστηματάρχες της περιοχής να μην ανοίξουν αύριο τα μαγαζιά τους. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κινήσεις και δράσεις  στις οποίες δεν είναι συνηθισμένη η Μεσαρά, αφού τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Εμπόρων ήταν αδρανοποιημένος.  Το νέο ΔΣ ωστόσο που προέκυψε από τις εκλογές κάνει προσπάθειες για την ενεργοποίηση των ντόπιων επαγγελματιών αλλά και την διεξαγωγή της πρώτης γενικής συνέλευσης μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

mesaralive.gr  11 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα