Ένταση με το «Καλημέρα» στο ΔΣ Φαιστού.

mesaralive  06 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ένταση με το «Καλημέρα» στο ΔΣ Φαιστού.

φωτο:mesaralive.gr

«Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού, την Τρίτη το βράδυ.

Πριν την έναρξη της συζήτησης του θέματος της άρδευσης, η αντιπαράθεση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Φασομυτάκη με την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Τιτάκη για το θέμα των τροφίμων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, «άναψε» το κλίμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Φασομυτάκης πήρε το λόγο αναφερόμενος στα όσα είχε πει σε προηγούμενη συνεδρίαση για το θέμα των τροφίμων, σημειώνοντας ότι στη συνέχεια είδε μια ανακοίνωση της κ. Τιτάκη στον τύπο, με την οποία τον καλούσε να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς γι΄ αυτά που είχε αναφέρει.
«Ή εγώ ή η κα Τιτάκη, εξαπατούμε 100 οικογένειες.
Να το ψάξουν οι γονείς και αν λέω ψέματα θα παραιτηθώ θα πάω στο σπίτι μου, αν όμως λέει ψέματα η κα Τιτάκη τότε ζητώ να παραιτηθεί αυτή.
Να τελειώνουν οι απατεωνιές».
Η κα Τιτάκη πήρε το λόγο, τόνισε ότι από την ενημέρωση που είχε από την υπεύθυνη, τηρούνται όλες οι προδιαγραφές στους Βρεφονηπιακούς, μάλιστα επικαλέστηκε σχετικό έγγραφο και απευθυνόμενη στον κ. Φασομυτάκη είπε «μάλλον δεν πηγαίνατε να δείτε τι γινόταν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς μέχρι τώρα και δεν ξέρετε τη διαδικασία».
Με την παρέμβαση του προέδρου το θέμα δεν πήρε διαστάσεις και η συνεδρίαση ξεκίνησε χωρίς άλλες αντιπαραθέσεις μεταξύ του κ. Φασομυτάκη και της καΤιτάκη.
 

 

mesaralive  06 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα