Εντυπωσιακή παρουσία της  Cretan Mill στην κορυφαία Έκθεση

mesaralive.gr  16 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιακή παρουσία της  Cretan Mill στην κορυφαία Έκθεση

Ξεχωριστή θέση μέσα στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Food Expo, έχει η πρωτοπόρος εταιρεία από την Κρήτη, η Cretan Mill - Μέλος του Ομίλου Αλμπαντάκη.

Η έκθεση που έχει ανοίξει τις πύλες της στο Metropolitan Expo, αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά και για πολλές χιλιάδες επισκέπτες.

Μέσα σε αυτό το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά, από το οποίο αναδεικνύονται τα πιο ποιοτικά προϊόντα γαστρονομίας από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο, η Cretan Mill κεντρίζει το ενδιαφέρον, με το περίπτερο της  που βρίσκεται μέσα στον εκθεσιακό χώρο των 50.000 τ.μ. να προσελκύει πολλούς επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης, αλλά και σημαντικούς διεθνείς αγοραστές.

Για μια ακόμη φορά η Cretan Mill - Μέλος του Ομίλου Αλμπαντάκη, προβάλλει και προωθεί τα ποιοτικά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας, όπως: ελαιόλαδο, αρωματικά βότανα, κρασί,   ελιές, αλάτι, λιαστή ντομάτα και πολλά άλλα, τα οποία βρίσκονται στο προσκήνιο τραβώντας τα βλέμματα όλων.

Ο κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, επισημαίνει πως: «η προσπάθεια συνεχίζεται με στόχο την ανάδειξη των κρητικών προϊόντων και την ακόμη μεγαλύτερη προώθηση τους εντός και εκτός συνόρων».

Η εντυπωσιακή παρουσία της κορυφαίας κρητικής εταιρείας σε ένα από τα σπουδαιότερα ραντεβού τη φετινή χρονιά για τους επαγγελματίες της μαζικής και λιανικής Εστίασης και γενικά τους επιχειρηματίες, αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα, αλλά και μια ακόμη επιβεβαίωση πως η ανοδική πορεία, δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελεί το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλεται, τόσο από τον κ. Αλμπαντάκη, όσο και από όλα τα μέλη του Ομίλου.

Δέσμευση του κ. Αλμπαντάκη, ο οποίος μίλησε από την έκθεση της Food Expo, όπου βρίσκεται, είναι πως η Cretan Mill  θα συνεχίσει να δίνει δυναμικό παρών σε όλα τα μεγάλα ραντεβού ανά τον κόσμο, προωθώντας όσο κανείς τα κρητικά προϊόντα.

 

mesaralive.gr  16 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα