Τους έπιασαν με 55.000 «μαιμου» προϊόντα

  31 July, 2018 ΑΡΘΡΑ
Τους έπιασαν με 55.000 «μαιμου» προϊόντα

Πάνω από 9.000.000 ευρώ θα έβγαζαν από τα περισσότερα από 55.000 είδη απομιμητικών προϊόντων ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και άλλων ειδών που διέθεταν επιτηδειοι

Ο λόγος για δύο άνδρες, ηλικίας 47 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση πλήθους απομιμητικών προϊόντων.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την Πέμπτη 26 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

Οι Αρχές, σε αποθηκευτικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, τον οποίο κατέχουν και χρησιμοποιούν οι δύο άνδρες, εντόπισαν και κατέσχεσαν συνολικά (57.018) προϊόντα απομίμησης (υποδήματα, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, κ.λπ.), διαφόρων εταιρειών.

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ημεδαπών, ηλικίας 47 και 44 ετών, για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα (πειστήρια) παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το συνολικό ύψος των διαφυγόντων κερδών από τις παθούσες εταιρείες, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εταιριών, υπερβαίνει τα (9.000.000) ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής.

 

  31 July, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα