Ένωση Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας “ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ”

mesaralive  06 March, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Ένωση Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας “ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ”

Εκδήλωση προς τιμή του κ. Αντώνη Μανιαδάκη, Διευθύνοντα Συμβούλου των Μινωικών Γραμμών

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων ζωής και πολιτιστικής δράσης, η Ένωση Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Το Αρκάδι» ένιωσε την ανάγκη να τιμήσει και να ευχαριστήσει τη ναυτιλιακή εταιρεία «ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» για τη στήριξη στο έργο της Ένωσης.

 Η εταιρεία τιμήθηκε μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου της, κ. Αντώνη Μανιαδάκη, που παραβρέθηκε - με την πολυμελή αντιπροσωπεία των Μινωικών Γραμμών - στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, το μεσημέρι στο πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι, παρουσία πολιτικών αρχών, εκπροσώπων πολιτιστικών φορέων και ενώσεων, εκπροσώπων του τύπου, εκατοντάδων φίλων της Ένωσης, κλπ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ευχαριστήριο χαιρετισμό της Γενικής Γραμματέας της Ένωσης κας Ελένης Μερίδη στα μέλη και τους φίλους που κατέκλεισαν το πολιτιστικό κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» αποδεικνύοντας την αγάπη και τη στήριξή τους στο έργο της Ένωσης. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Κλαουράκης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Μανιαδάκη, ενώ τα νεότερα μέλη του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Σταγάκης (Αντιπρόεδρος Πολιτισμού), κ. Τρύφωνας Κοκορομύτης (Ταμίας) και Γιώργος Σμυρνιωτάκης (Ειδικός Γραμματέας) του προσέφεραν μία γκραβούρα της Κρήτης, κειμήλιο των πρώτων χρόνων λειτουργίας της Ένωσης.

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για την τιμή που έκαναν, τόσο σε εκείνον, όσο και στην εταιρεία Μινωικές Γραμμές και εξέφρασε την ευχάριστη έκπληξή του, που παρ’ όλο που βρίσκεται η Ένωση μακριά από την Κρήτη, έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανή την κρητική παράδοσή της στις ψυχές όλων. Επίσης, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη ζεστασιά και το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε καθώς και την αγάπη που εξέφραζαν όλοι προς την Ένωση και τα μέλη Δ.Σ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Το Αρκάδι»  με πλούσια παραδοσιακά κρητικά εδέσματα, λύρα, λαούτα, τραγούδι και χορό.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive  06 March, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ