Επαφές με χορηγούς του είχε στην Αθήνα ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  05 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Επαφές με χορηγούς του είχε στην Αθήνα ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr

Επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφάλειες και ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ είχε την Παρασκευή το πρωί ο Μεσαρίτης Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης στην Αθήνα.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Μανώλης προσέφερε δείπνο σε εκπροσώπους των δύο εταιρειών ευχαριστώντας τους για την στήριξή τους.

Επαφές στην Αθήνα

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης με μέλη της οικογένειάς του επισκέφθηκε τα γραφεία της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφάλειες όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Οι άνθρωποι της εταιρείας τον συνεχάρηκαν για την επιτυχία του στην Παραολυμπιάδα του Ρίο και συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Μανώλης Στεφανουδάκης συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του,  έκανε το τραπέζι σε υψηλόβαθμα στελέχη της ΜΙΝΕΤΤΑ αλλά και της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ η οποία επίσης συνεχίζει να στηρίζει το Μεσαρίτη Γίγαντα Αθλητή. Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ προσέφερε στο Μανώλη Στεφανουδάκη μια πλακέτα!

Από την πλευρά της ΜΙΝΕΤΤΑ παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Μινέττας και ο Γενικός Διευθυντής κ. Κώστας Μπερτσιάς μετά των συζύγων τους, ενώ από την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ παρευρέθηκαν οι Γενικοί Διευθυντές κ. Μαρία Ψαρέλη και κ. Στάθης Πιτσιούλης, καθώς και ο κοινός φίλος με το Μανώλη Στεφανουδάκη, κ. Γιάννης Αναγνωστάκης.

Η όμορφη παρέα είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα νόστιμα κρητικά εδέσματα που προσέφερε το κρητικό μαγαζί «Τα Ρωμανάκια» ιδιοκτησίας δύο Γαλιανών, συγχωριανών του Μανώλη Στεφανουδάκη!

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  05 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα