Έπεσε απο το κοντέινερ και βρήκε τραγικό θάνατο

  06 October, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έπεσε απο το κοντέινερ και βρήκε τραγικό θάνατο

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 20χρονος Πακιστανός, κάτω από λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπεσε από κοντέινερ, στο οποίο διέμενε με άλλα άτομα στην περιοχή του Τυμπακίου. 

Οι ομοεθνείς του έσπευσαν να τον βοηθήσουν, παρέχοντάς του κάποια υποτυπώδη φροντίδα. Είτε για λόγους που είχαν να κάνουν με τη νομιμότητα ή όχι της παραμονής τους στο νησί, είτε γιατί ο νεαρός δεν φαινόταν να έχει χτυπήσει σοβαρά, δε ζητήθηκε ιατρική βοήθεια, ούτε μεταφέρθηκε στο κοντινό Κέντρο Υγείας. Αυτό ωστόσο αποδείχθηκε μοιραίο για τον 20χρονο, ο οποίος το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στο χώρο όπου διέμενε. 

Ενημερώθηκε η αστυνομία και η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια θανάτου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκε κανένα εξωτερικό τραύμα και καμία ρήξη. Οι αρχές βρίσκονται σε αναμονή της ολοκλήρωσης των εξετάσεων, προκειμένου να έχουν στα χέρια τους το τελικό πόρισμα, ωστόσο οι εκτιμήσεις είναι πως ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από εσωτερική αιμορραγία. 

 

  06 October, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα