Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟΤ 4-2 τις Ελπίδες!!!

  17 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟΤ 4-2 τις Ελπίδες!!!

Με τον Τίτο Κουτεντάκη να σημειώνει δύο τέρματα όσα και ο Νεκτάρος Μαρακομιχελάκης, ο ΑΟΤ επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας στο γήπεδο της Γαλιάς, 4-2 τις Ελπίδες για την 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Τυμπακίου, κατάφερε να προηγηθεί στο 28’ μετά από εκπληκτική σέντρα του Τίτου Κουτεντάκη και «εκτέλεση» του Μαρακομιχελάκη, παρ’ότι λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Χρήστο Νικολάου για να προηγηθούν. Άμεσα, ένα λεπτό αργότερα, ο Νουχάι ισοφαρίζει για τις Ελπίδες σε 1-1, όμως ο Μαρακομιχελάκης και πάλι δίνει εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΤ!

Οι Ελπίδες δεν τα… παράτησαν και έκαναν το 2-2 με εκπληκτικό σουτ του Καλαμιώτη λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με το 2-2 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Τίτος Κουτεντάκης με δύο προσωπικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 4-2, χαρίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο στους «ασπρόμαυρους»…

ΑΟΤ: Σπανός, Γιαννακάκης, Τριάντης(60’ Μαραγκάκης), Χριστοδουλάκης Γ.(35’ λ.τ. Χαλκιαδάκης), Κουρουθιανάκης, Αναγνωστάκης, Κορεόνε(30’ λ.τ. Σκουτέλης), Μαρακομιχελάκης, Μπριλάκης, Κουτεντάκης(80’ Πολυχρονάκης), Παπαδάκης Γ.

ΕΛΠΙΔΕΣ: Μπαλάκης, Καλαφάτης(80’ Παπαδάκης), Αναγνωστόπουλος, Βασιλάκης, Λειβαδίτης, Ανδρικάκης, Νουχάι, Νικολάου Π.(50’ λ.τ. Κακούρης), Νικολάου Χ., Καλαμιώτης(80’ Ντραγκόντι), Καρπούζης(70’ Χριστοδουλάκης)

 

grandsport.gr

 

  17 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα