ΕΠΣΗ: Αναβολή των αγώνων στη μνήμη του Δ.Σκουλούδη.

mesaralive  15 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΣΗ: Αναβολή των αγώνων στη μνήμη του Δ.Σκουλούδη.

Σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του 27χρονου ποδοσφαιριστή της Δόξας Γαλιάς ,Δημήτρη Σκουλούδη σε τροχαίο, η ΕΠΣΗ ανέβαλλε όλα τα προγραμματισμένα για σήμερα (15/3) παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων .

Έτσι όλες οι τοπικές ομάδες του Ηρακλείου, οι ποδοσφαιριστές που είχαν υπάρξει συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι με τον Δημήτρη Σκουλούδη καθώς και οι παράγοντες και οι προπονητές που είχαν συνεργαστεί μαζί  του, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου, θα μπορέσουν να τον αποχαιρετήσουν και να τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, στην κηδεία που θα τελεστεί στις 15.00 Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Γάζι.

Σε βαρύ κλίμα θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στις Αρχάνες το ντέρμπι της Γ Εθνικής , Γιούχτας –ΠΑΟ Κρουσσώνα ,δυο ομάδων που έπαιξε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Η ΕΠΣ Ηρακλείου στο άκουσμα του θλιβερού συμβάντος του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Δόξας Γαλιάς, Δημήτρη Σκουλούδη και αφού συνήλθε εκτάκτως αποφάσισε:

1) Την αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων.

2) Να καταθέσει στεφάνι στην σορό του.

3) Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

4) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων που θα διεξαχθούν την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

5) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Πηγή: ekriti.gr

 

mesaralive  15 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα