Έργα ύψους 2,5 εκ. ευρώ στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου
Είκοσι (20) Δημόσια Έργα ύψους 2.477.022 ευρώ εντάσσονται για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Leader του ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.
Τα έργα αφορούν σε αναπλάσεις οικισμών, διαμορφώσεις μονοπατιών-διαδρομών, δράσεις προστασίας του Περιβάλλοντος, υποδομές -δράσεις Πολιτισμού-Αθλητισμού.
Τα παραπάνω έργα υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης προκήρυξης του προγράμματος που εξέδωσε o ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης σε συνεργασία με την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης. Όλα τα έργα είναι τοπικού χαρακτήρα και θα υλοποιηθούν στην ενδοχώρα των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου και Ηρακλείου.
«Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της ενδοχώρας και στηρίζουμε την δημιουργία των αναγκαίων υποδομών που θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση της υπαίθρου με στόχο την παραμονή και την προσέλκυση νέων ανθρώπων που δίνουν ζωή στον τόπο», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.
Δείτε επίσης
- Kέλλυ Κυδωνάκη: Πρωταθλήτρια ξανά με τον δικό της τρόπο!
- MATALA BEACH FESTIVAL 2025 στις 4-6 Ιουλίου
- Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη - νέο κύμα από βδομάδα
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου
- Αιμοδοσία στις Μοίρες από τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»