Εργασίες στην Βρύση της Αγίας Μαρίνας στο Σίβα (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  22 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εργασίες στην Βρύση της Αγίας Μαρίνας στο Σίβα (Φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Με στόχο να αναδειχτεί η Κρήνη της Αγίας Μαρίνας και να αποκτήσει ξανά την παλιά της αίγλη, ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες στην Βρύση στο Σίβα.

Στο γνωστό σε όλους σημείο όπου για πολλά πολλά χρόνια οι Μεσαρίτες προμηθεύονταν καλό νερό  για το σπίτι τους. Ένας χώρος τον οποίο επέλεγαν πολλοί μεσαρίτες, κυρίως την Πρωτομαγιά για να κάνουν μεγάλες παρέες και γλέντια. Σήμερα στην Αγία Μαρίνα Σίβα βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού  κ.. Αρ. Λενακάκης, καθώς και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Απ. Χριστοφάκης. Όπως ανέφερε μιλώντας στο mesaralive.gr ο κ. Λενακάκης «Καθαρίσαμε την πηγή στο Κουτούτο που είχε βουλώσει καθώς και τους καλαμιώνες. Γίνονται εργασίες έτσι ώστε να καθαρίσει η σωλήνα και να κατεβάζει νερό στην  Κρήνη της Αγίας Μαρίνας. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό θα βάλουμε νέο λάστιχο, ενώ σαν ΔΕΥΑ Φαιστού θα πάρουμε δείγματα να δούμε αν το νερό είναι κατάλληλο για πόσιμο. Για τα απότελέσματα θα ενημερωθεί ο πρόεδρος του Σίβα καθώς και οι δημότες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σίβα κ. Χριστοφάκης, σημείωσε «Σήμερα καθαρίσαμε την πηγή στο Κουτούτο και στόχος είναι να κατέβει το νερό στην Βρύση της Αγίας Μαρίνας. Γίνεται καθαριότητα στο χώρο καθώς και στο φρεάτιο, ενώ θα ληφθούν δείγματα για να γνωρίζουμε αν το νερό είναι κατάλληλο για πόσιμο».

 

mesaralive.gr  22 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα