Εργοτέλης- ΟΦΗ στις 19:30 στο Παγκρήτιο

  08 January, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Εργοτέλης- ΟΦΗ στις 19:30 στο Παγκρήτιο

Στο παγωμένο Παγκρήτιο υπάρχει σήμερα παιχνίδι Κυπέλλου! Απόψε (19.30) και αν ο καιρός το επιτρέψει, ο Εργοτέλης θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο πρώτο ματς για τους "16" του Κυπέλλου.

Οι επιλογές του Κύπριου τεχνικού του Εργοτέλη είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Λαμπάκης, Μπρους, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζηδίμπας, Κατσούρι, Έφορντ, Καπνίδης, Ιατρούδης, Κουατένγκ, Σταθόπουλος.

Στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη συμπεριλήφθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μπράουν, Γιαννούλης και Πέρσον .
Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκρινε πως οι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση και αναμένεται να φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του ΟΦΗ στο αυριανό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Χουάν Νέιρα, που συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και έκανε επιπλέον πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ενώ ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε θεραπεία. Αξίζει όμως να σταθούμε και στην παρουσία του νεαρού Βασίλη Σηφάκη που είναι ο τρίτος της οικογένειας που μπαίνει σε αποστολή του ΟΦΗ μετά τον πατέρα του Μύρωνα και τον αδελφό του Μιχάλη!

Οι 20 παίκτες που συμπεριέλαβε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην αποστολή είναι οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Σηφάκης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Καλαϊτζάκη,ς Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Σάσι, Πέρσον.

 

  08 January, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα