Εθελοντής για πολλά «Μπράβο» στους Βώρους

mesaralive.gr  24 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εθελοντής για πολλά «Μπράβο» στους Βώρους

φωτο:mesaralive.gr

Τον τόπο του καλύτερο προσπαθεί να κάνει ένας εθελοντής από τους Βώρους που καθημερινά φροντίζει ώστε το χωριό του να είναι καθαρό, ενώ έχει φυτέψει και λουλούδια κάνοντάς το ομορφότερο.

Όπως μας είπαν φίλοι του κ. Δημήτρη Κωστόπουλου, που αφιερώνει πολύ από τον χρόνο του καθημερινά για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό στο χωριό του και όχι μόνο, «Ο Δημήτρης κάνει καθημερινά μια σπουδαία προσπάθεια και το χωριό μας έχει ομορφύνει χάρη σ΄αυτόν».

Ο κ. Δημήτρης, έχει φυτέψει λουλούδια στην είσοδο των Βώρων έχει  κάνει δίκτυο για να ποτίζονται, ενώ καθημερινά κάνει βόλτες στο χωριό και μαζεύει τα σκουπιδάκια ώστε οι δρόμοι να είναι καθαροί.

Επίσης βάφει, ασβεστώνει, βγαίνει και έξω από το χωριό και κάθε δυο μέρες μαζεύει σκουπίδια από τον κεντρικό δρόμο μέχρι την διασταύρωση της Φαιστού.

«Η δουλειά που κάνει αυτός ο άνθρωπος είναι πέρα για πέρα εθελοντική, το κάνει γιατί αγαπά και ενδιαφέρεται για τον τόπο που ζει και θεωρήσαμε εγώ και οι φίλοι του ότι θα πρέπει να μαθαίνει ο κόσμος και να παραδειγματίζεται από τέτοιου είδους δράσεις» μας είπε ο κ. Αντώνης, φίλος του κ. Δημήτρη που μας μίλησε γι΄ αυτή την εθελοντική προσπάθεια.

Πραγματικά ένα παράδειγμα προς μίμηση που ο καθένας μας θα μπορούσε να ακολουθήσει!

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
mesaralive.gr  24 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα