Εθελοντική Αιμοδοσία από Συλλόγους και Φορείς στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  21 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ
Εθελοντική Αιμοδοσία από Συλλόγους και Φορείς στο Τυμπάκι

Την απόφαση που πήραν πριν από λίγες μέρες για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος, κάνουν πράξη, Σύλλογοι και Φορείς του Τυμπακίου, διοργανώνοντας από κοινού την πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η συνένωση των δυνάμεών τους μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί αφού το «η ισχύς εν τη ενώσει» ισχύει πάντα και σε κάθε περίπτωση!

Έτσι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Εθελοντική Αιμοδοσία, από 9 το πρωί  μέχρι 13:00 το μεσημέρι στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τυμπακίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ» , ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου, ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου και ο Αγροτικός Σύλλογος, απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη τους αλλά και σε όσους θέλουν να στηρίξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία, να συμμετέχουν διαθέτοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους και σώζοντας μια ανθρώπινη ζωή!

Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου στο τηλέφωνο 2892053202, πρωινές ώρες από 9 μέχρι 13:30 και το απόγευμα από 18:30-21:00.

 

mesaralive.gr  21 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα