Εθελοντική Δράση για τον καθαρισμό της παραλίας του Κόκκινου Πύργου.

mesaralive.gr  07 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εθελοντική Δράση για τον καθαρισμό της παραλίας του Κόκκινου Πύργου.

Δήμος Φαιστού

Με το σύνθημα «μπορείς και εσύ για μια Πόλη καθαρή», ο Δήμος Φαιστού απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για μαζική ενεργοποίηση και συμμετοχή στην εθελοντική Δράση Καθαρισμού της παραλίας του Κόκκινου Πύργου Δυτικά του λιμανιού (προς κακόσκαλο).

«Στηρίζοντας τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον εθελοντισμό και κάνουν δυνατότερη την κοινωνία μας, ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Πνεύματος Τυμπακίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγολιού, την Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΄΄ΔΡΩ΄΄, το Σώμα Εθελοντών Σαμμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Μοιρών του Ε.Ε.Σ. και τον Σύλλογο Ψαράδων Τυμπακίου, συμμετέχει και επικροτεί την εν λόγω προσπάθεια παρέχοντας τον αναγκαίο εξοπλισμό τα απαιτούμενα μέσα και φροντίζοντας παράλληλα για την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων που θα συλλεχθούν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Νεολαία  της Περιοχής, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους, στις εθελοντικές ομάδες και στην Τοπική Κοινότητα για αυτή την προσπάθεια, την οποία οφείλουμε να στηρίξουμε όλοι με τη συμμετοχή μας, την Κυριακή 19/04/2015 και ώρα έναρξης 10.30 π.μ. 

Τόπος Συνάντησης: Λιμάνι Κόκκινου Πύργου  για να ομορφύνουμε την παραλία του κόκκινου Πύργου.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια προσπάθεια  του Δήμου Φαιστού που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους Δημότες μας σε τέτοιου είδους δράσεις και να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας.

Σας περιμένουμε για μια προσπάθεια που στηρίζουμε όλοι μας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου, τηλ.:2892340202, κα. Κοσμαδάκη Μαρία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  07 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα