Έτοιμες οι νέες αίθουσες του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη

mesaralive.gr  28 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έτοιμες οι νέες αίθουσες του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ολοκληρώθηκαν οι δύο καινούργιες αίθουσες του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη Φανερωμένη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού δημιουργίας των αιθουσών καλύφθηκε από τις δωρεές που έκαναν ζευγάρια στο Σύλλογο, αντί για μπομπονιέρες! «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δημιούργησε αυτές τις δύο νέες αίθουσες στο χώρο όπου παλαιότερα λειτουργούσε το Νηπιαγωγείο Φανερωμένης και αναμφισβήτητα θα καλύψει σημαντικές ανάγκες στην υλοποίηση των Προγραμμάτων του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο αίθουσες θα λειτουργήσει το τμήμα της Παιδοψυχολόγου και της Ειδικού Παιδαγωγού.

Ένα μικρό κέντρο

Είναι αξιόλογη η δουλειά που γίνεται στη Φανερωμένη, στο Σύλλογο ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» όπου εκτός από την Παιδοψυχολόγο και την Ειδική Παιδαγωγό, λειτουργούν μεταξύ άλλων τμήματα Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας κ.α. Επίσης λειτουργεί η Δημιουργική Απασχόληση που φέτος βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με νέες δράσεις ενώ σύντομα ξεκινά και ο Στίβος. Πάνω από 200 παιδιά φέτος θα συμμετέχουν στα προγράμματα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που συνεχίζει να προσφέρει στην περιοχή της Μεσαράς μέσα από τα προγράμματα που υλοποιεί και τις δράσεις του.

 

mesaralive.gr  28 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα