Έτρεξε στη θέση του Γιώργου Σηφάκη τιμώντας τη μνήμη του…

mesaralive.gr  13 May, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Έτρεξε στη θέση του Γιώργου Σηφάκη τιμώντας τη μνήμη του…

Πήρε το χειρίλατό του και έτρεξε σε αγώνα της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης που διοργανώθηκε στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου το Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος για το Μανώλη Στεφανουδάκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και Παραολυμπιονίκη! 

Πέρα από το μετάλλιο που κέρδισε, είναι αξιοσημείωτο ότι ο μεγάλος μεσαρίτης αθλητής, από την αρχή που εμπνεύστηκε την ιδέα για την μεγάλη αυτή διοργάνωση μέχρι το τέλος… στο μυαλό του είχε τον αδικοχαμένο Γιώργο Σηφάκη.

Τον Γιώργο που με το χειρίλατό του «σάρωνε» τις πίστες στους αγώνες αλλά και τους δρόμους στα πλαίσια των προπονήσεών του.

Σε μια τέτοια προπόνηση του έστησε ο χάρος «καρτέρι» και του πήρε τη ζωή. Σίγουρα ο Γιώργος, που επισκεπτόταν πολύ συχνά τη Μεσαρά, θα ήταν πανευτυχής με μια τέτοια διοργάνωση.

Αυτό ο Μανώλης Στεφανουδάκης το γνώριζε και αποφάσισε να πάρει το χειρίλατό του και να τρέξει στην κατηγορία που θα αγωνιζόταν αν βρισκόταν στη ζωή ο Γιώργος Σηφάκης.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία, η Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεA, απένειμε το χρυσό μετάλλιο στον αείμνηστο Γιώργο Σηφάκη.

Το μετάλλιο παρέλαβε από τα χέρια του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Φουντουλάκη, ο Μανώλης Στεφανουδάκης ως μέλος του Αθλητικού Σωματείου «Η Μεγαλόνησος» όπου ανήκε και ο Γιώργος Σηφάκης.

Από τις έντονα συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές του εκπληκτικού διημέρου στο αεροδρόμιο Τυμπακίου.

 

mesaralive.gr  13 May, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ