Ευχάριστα είναι τα νέα για τον εννιάχρονο μαθητή από τη Μεσαρά που ζητούσε δάσκαλο!

mesaralive.gr  17 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον εννιάχρονο μαθητή από τη Μεσαρά που ζητούσε δάσκαλο!

Ευχάριστα είναι τα νέα για το μικρό μαθητή από τα Βορίζια, που μένει εκτός τάξης και κινδύνευε να χάσει τη χρονιά του, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο εννιάχρονος μαθητής- όπως έγραψε το mesaralive.gr πριν μία εβδομάδα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αν και δικαιούται βάση νόμου διδασκαλία κατ΄ οίκον, αν και οι γονείς του έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μη χάσει ο μικρός τη χρονιά του, δεν είχε ακόμα δάσκαλο.

Τα ευχάριστα

Πριν λίγο μιλήσαμε με την μητέρα του εννιάχρονου από τα Βορίζια, η οποία μας είπε ότι περιμένουν ακόμα από την πολιτεία να πράξει τα δέοντα, αφού το παιδί της δικαιούται βάση νόμου κατ΄ οίκον διδασκαλία. Ωστόσο είναι πολύ ευχάριστο - όπως μας είπε η μητέρα- ότι ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον μια εκπαιδευτικός από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κατέβει Κρήτη και να πάει στα Βορίζια για να κάνει μάθημα στο μικρό μαθητή, αρκεί να της εξασφαλιστεί μόνο η στέγη! Μια μετακίνηση βέβαια που αντιμετωπίζει πρακτικές δυσκολίες, ωστόσο αποδεικνύει ότι το θέμα του εννιάχρονου Μεσαρίτη, άγγιξε κάποιους!

Και επιχειρηματίας από το Ηράκλειο

Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι επιχειρηματίας από το Ηράκλειο έχει ενδιαφερθεί προκειμένου να βρεθεί δάσκαλος τον οποίο και θα πληρώνει για να κάνει ο μικρός μαθητής από τα Βορίζια τα μαθήματά του και να μην χάσει τη χρονιά! Ένα ενδιαφέρον από το οποίο φαίνεται ότι δρομολογείται λύση. Μάλιστα γίνονται προσπάθειες ώστε το θέμα να διευθετηθεί σύντομα!

 Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε εκείνους που ενδιαφέρθηκαν και αποδεικνύουν έμπρακτα πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι!

 

mesaralive.gr  17 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα