Ευχαριστήριο Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κόρακα Ο.Φ.Η, στην Α.Ε. Μοιρών και την Ακαδημία της!

mesaralive.gr  22 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ευχαριστήριο Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Κόρακα Ο.Φ.Η, στην Α.Ε. Μοιρών και την Ακαδημία της!

Τα ευχαριστήριά της εκφράζει η συνεργαζόμενη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κόρακα Ο.Φ.Η, στην Α.Ε.Μοιρών με ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα της Ακαδημίας στο facebook .

“Η Συνεργαζόμενη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κόρακα/ΟΦΗ, ευχαριστεί την Α.Ε. Μοιρών και την ακαδημία της, για την τιμή της πρόσκλησης συμμετοχής της ακαδημίας μας στο 3ο τουρνουά Μοιρών, εξαιτίας της οποίας δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές μας να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες αλλά και πολλές ευχάριστες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους γονείς και τα παιδιά της ακαδημίας μας για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Επίσης, ευχόμαστε στους υπεύθυνους, καλή δύναμη, καλή συνέχεια και επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την προώθηση του φίλαθλου πνεύματος αλλά και την ενθάρρυνση της συνεργασίας στον τομέα του αθλητισμού.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση και η φιλοξενία ήταν άψογη, ωστόσο όμως θα πρέπει να πούμε και την προσωπική μας άποψη βλέποντας κάποια σημεία που επηρεάζουν την ομαλή διεξαγωγή τέτοιου είδους τουρνουά, που δεν είναι άλλα από την συμμετοχή μεγαλύτερων ηλικιακά παιδιών σε μικρότερες κατηγορίες, γεγονός που μας ανάγκασε να αντιδράσουμε, δείχνοντας άθελά μας ότι ίσως μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα. Κάτι το οποίο φυσικά δεν ευσταθεί, αφού το ζητούμενο σ' αυτές τις ηλικίες είναι μόνο η διασκέδαση και η συμμετοχή των παιδιών.

Θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ ακαδημιών, αλλά και σεβασμός προς τους εκάστοτε διοργανωτές.

Ζητάμε συγνώμη και ελπίζουμε να μην παρεξηγηθήκαμε, το μόνο που επιδιώκουμε είναι να γίνουμε κατανοητοί, ώστε στο μέλλον να αποφεύγονται τέτοιου είδους περιστατικά που και ρόλο δεν παίζουν και στόχου είναι, αλλά κυρίως εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των μικρότερων παιδιών” .

 

mesaralive.gr  22 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα