Στις 3 Ιουνίου η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Α.Ε. Μοιρών

mesaralive.gr  27 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στις 3 Ιουνίου η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Α.Ε. Μοιρών

Φωτο: ntokoumenta.gr

Μετά από μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά, η Αθλητική Ένωση Μοιρών, προχωρεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση, στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η Μοιρών. Η συνέλευση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Σε σχετική ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου, γίνεται ανοικτό κάλεσμα για συμμετοχή στην συνέλευση και τονίζεται «η παρουσία σας αλλά και η συμμετοχή σας κρίνεται άκρως απαραίτητη για το σχεδιασμό της ομάδας μας για τα επόμενα χρόνια».

 

Ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο  Α.Ε. Μοιρών αναφέρει:

«Μετά τη τελευταία συνεδρίαση το Δ.Σ. την Πέμπτη 14-5-2015 αποφάσισε σχεδόν σε πλήρη απαρτία και ομόφωνα να γίνει η καθιερωμένη ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Τετάρτη 3-6-2015 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Μοιρών και σας καλούμε να δώσετε το παρόν σε μια δύσκολη καμπή για το σωματείο όπου μετά από πολλές «συμπληγάδες» και εμπόδια έχει καταφέρει να ανεβάσει το πήχη πολύ ψηλά και η βοήθεια όλων μας είναι αναγκαία κανείς μας μα κανείς μας δε περισσεύει.

Να τονίσω εδώ και να επισημάνω ότι δε θα γίνει άλλη μέρα συνέλευση όπως γινόταν παλιά λόγω μη απαρτίας - στη τρίτη αναγκαστικά  βάσει καταστατικού γίνονταν οι εκλογές - γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τη προετοιμασία για τη νέα σεζόν κι έτσι αποφασίστηκε και οι τρεις συνελεύσεις θα γίνουν την ίδια μέρα αν και τυχόν χρειαστεί».

 

Μίνι απολογισμός

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «η παρουσία όλων μας κρίνεται ιδιαίτερα απαραίτητη» ενώ γίνεται και μια σύντομη αναδρομή στα  φετινά δρώμενα του σωματείου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται :  ότι η  φετινή πορεία της ομάδας «κρίνεται κατά κύριο λόγο πολύ θετική τόσο στον αγωνιστικό τομέα με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο τελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η. για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας και παραλίγο κατάκτηση του κιόλας.

Όσο και οργανωτικά αφού πρώτη πάλι φορά του Δ.Σ. παρουσίαζε στις συνεδριάσεις του σχεδόν πλήρη απαρτία και με αποκορύφωμα και πάλι τη διοργάνωση του τουρνουά των Ακαδημιών όπου και συμμετείχαν σωματεία απ όλη τη Κρήτη κι εδώ να σταθούμε λίγο να δώσομε συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν στη διοργάνωση αυτή που έχει αποκτήσει κιόλας Πανελλήνια εμβέλεια και που όπως δείχνουν τα πράγματα στα επόμενα χρόνια πρέπει να περιμένομε και συμμετοχές απ΄ όλη την Ελλάδα.

Να τονίσουμε εδώ ότι τα τμήματα της ακαδημίας Μοιρών γυμνάζουν πάνω από 120 παιδιά και με σιγουριά ότι στο άμεσο προσεχές μέλλον τα παιδιά θα πολλαπλασιαστούν.

Να αναφέρομε και τη δυναμική παρουσία της ομάδας των νέων Μοιρών που για συγκυρίες ίσως χαθεί η άνοδος και να τονίσομε ότι πέρα απ αυτό γίνεται πάρα πολύ σοβαρή δουλειά στο τμήμα και που σιγά σιγά θα αρχίσει να αποδίδει και καρπούς.

Άφησα τελευταίο το τμήμα της μεγάλης ομάδας που παρ όλο που βρέθηκε στο δυσκολότερο όμιλο και με πολύ κακές συγκυρίες - σχεδόν ένα γύρο χωρίς γήπεδο - και λάθη του Δ.Σ. που απ αυτά αντλήσαμε τις όποιες εμπειρίες έκανε μια πολύ καλή παρουσία και μπορεί να μη μπήκε στο γκρουπ των ισχυρών αλλά η παρουσία και η αγωνιστικότητα θεωρήθηκε πολύ θετική με αποκορύφωμα τη συμμετοχή μας στο τελικό του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η.».

 

mesaralive.gr  27 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ