«Ευχαριστώ»για την «αγκαλιά» της«ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ» από το Παράρτημα Παιδιών με Αναπηρία της Πόμπιας.

mesaralive  04 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Ευχαριστώ»για την «αγκαλιά» της«ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ» από το Παράρτημα Παιδιών με Αναπηρία της Πόμπιας.

Τέτοιες πράξεις γίνονται «αλυσίδα προσφοράς» απλώνοντας ένα δίκτυ εθελοντισμού σε πανελλαδικό επίπεδο».

Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, τα μέλη του Δ.Σ, το Προσωπικό και οι Περιθαλπόμενοι του Π.Α.Α.Π.Α.Η.Κ. –Πόμπιας, με σχετική ανακοίνωση   «ευχαριστούν  θερμά και  συγχαίρουν το Σωματείο «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ  για τη δωρεά τους, γιατί τέτοιες  πρωτοβουλίες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, εκφράζουν  την έμπρακτη αλληλεγγύη, την προσφορά αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Να σημειωθεί  ότι το  Παράρτημα περιθάλπει 30 παιδιά με σοβαρές, πολλαπλές αναπηρίες, από τα οποία τα περισσότερα βρίσκονται σε κλινήρη κατάσταση, γεγονός που δηλώνει την σπουδαιότητα και χρησιμότητα της συγκεκριμένης δωρεάς, για την οποία έχει ήδη γράψει το mesaralive. 

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του Π.Α.Α.Π.Α.Η.Κ. –Πόμπιας, «  Μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και δράσεις που στηρίζει το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»,  αναδεικνύεται η συλλογική προσπάθεια του Σωματείου, για τη θεμελίωση μίας σχέσης «κοινωνικής υπευθυνότητας», με νόημα για το παρόν και ελπίδα για το μέλλον  και μιας νέας, ανανεωμένης αθλητικής φιλοσοφίας, διαμορφώνοντας κοινωνική συνείδηση, η οποία απορρέει από τις αξίες και ιδέες του Ολυμπισμού και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».    

 

mesaralive  04 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ