Εuroleague: Νέα ήττα για τον αποκλεισμένο ΠΑΟ (HL)

  09 March, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Εuroleague: Νέα ήττα για τον αποκλεισμένο ΠΑΟ (HL)

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε σταθερή απόδοση σ’ όλο το παιχνίδι και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ηττήθηκε (84-70) από τη Μονακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Ματ Τόμας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε επίσης πως κόστισαν και οι απουσίες, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του θέλει να βγάλει αντίδραση στο ματς της Παρασκευής (10/3, 21:00) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί, όμως η διάρκεια ήταν ένα θέμα που είχα παρατηρήσει από τότε που ήρθα. Δεν παίζαμε σταθερά στα 40 λεπτά. Αν θες να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις για 40 λεπτά για να κερδίσεις», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός στην κάμερα της Nova.

Για τα συστήματα... ανάγκης λόγω των τραυματισμών: «Έχουμε ένα ταλαντούχο ρόστερ, έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Για τη δική του απόδοση και τη συνέχεια: «Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βρω τα σημεία μου και να παίρνω καλά σουτ. Προσπαθώ να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ έναν μήνα και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο είχαμε αλλαγή προπονητή. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου. Περιμένουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας την Παρασκευή, αυτή είναι η ομορφιά. Θέλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά».

 

  09 March, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ