Euroleague:“Kόκκινο” το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς (ΗL)

  10 October, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Euroleague:“Kόκκινο” το πρώτο αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς (ΗL)

Καλύτερος και δίκαιος νικητής στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχοντας «βάθος» στον πάγκο, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες...και τις ελλείψεις προπονήσεων σημαντικών παικτών στον Παναθηναϊκό και με κορυφαίο τον Γιώργο Πρίντεζη (17π.) νίκησε στο ΟΑΚΑ με σκορ 71-78.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από νωρίς ποιος θα είναι το αφεντικό στο ματς, πήραν το προβάδισμα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Παναθηναϊκού για «come back», άντεξαν και πήραν την νίκη στο ντέρμπι της Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός με τους Τζακσον, και Μποχωρίδη εκτός, τους Σαντ Ρος και Ουάιτ προερχόμενους από τραυματισμό και τον Σάικς με μόλις λίγες ημέρες προπονήσεων, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στο ματς, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Η διαφορά έφτασε σε διψήφια νούμερα για τους φιλοξενούμενους από το πρώτο μέρος, με τους Ουάιτ και Κασελάκη να πετυχαίνουν 2 τρίποντα και να ρίχνουν την διαφορά στους 9 με την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η άνοδος του Σαντ Ρος βοήθησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μείωσαν δύο φορές στους 4 πόντους, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τελικά δίκαια το ντέρμπι.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση (17π.), ενώ εξαιρετικοί ήταν επίσης για τους Πειραιώτες οι ΜακΚίσικ (10π.) και Βεζένκοφ (9π.).

Για τους γηπεδούχους, κατάθεση ψυχής έκανε ο Παπαπέτρου, με 14 πόντους, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, και 2 κλεψίματα σε 39:13″ συμμετοχής, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Φόστερ (15π.).

 

  10 October, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα