Εuropa League:Έμαθε αντίπαλο ο Ολυμπιακός

  11 July, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Εuropa League:Έμαθε αντίπαλο ο Ολυμπιακός

Με Σεβίλλη ή Ρόμα ο Ολυμπιακός αν περάσει τη Γουλβς στο Γιουρόπα Λιγκ

Τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα θα αντιμετωπίσει στους μονούς προημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει το εμπόδιο της Γουλβς στη φάση των 16, σύμφωνα με την κλήρωση που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νιόν.

Τα προημιτελικά, καθώς και τα ημιτελικά και ο τελικός της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης πρόκειται να διεξαχθούν στη Γερμανία υπό τη μορφή Final-8 τον Αύγουστο.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο «Μόλινιου» του Γούλβερχαμπτον, στην κεντρική Αγγλία, μετά την ισοπαλία με 1-1 των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά τον Μάρτιο. Η ρεβάνς προγραμματίζεται για τις 5 ή 6 Αυγούστου.

Εφόσον ο Ολυμπιακός υπερκεράσει τόσο τη Γουλβς όσο και τη νικήτρια του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα, στον ημιτελικό θα βρει αντίπαλο την ομάδα που θα προκύψει απο τον προημιτελικό μεταξύ των νικητριών των ζευγαριών ΛΑΣΚ Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπασάκσεχιρ-Κοπεγχάγης.

Λίγο νωρίτερα διεξήχθη στη Νιόν και η κλήρωση για το Τσάμπιονς Λιγκ (που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία επίσης υπό μορφή Final-8 τον Αύγουστο), ουσιαστικά ανοίγοντας τον δρόμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον τελικό.

Ετσι ο νικητής του ζευγαριού της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λιόν-Γιουβέντους στον μονό προημιτελικό. Οποια ομάδα προκύψει από αυτή την τετράδα θα παίξει στα ημιτελικά με τη νικήτρια του προημιτελικού μεταξύ των νικητών των ζευγαριών Μπαρτσελόνα-Νάπολι και Τσέλσι-Μπάγερν.

Στους άλλους δύο προημιτελικούς, από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού, θα συναντηθούν η Λειψία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Αταλάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

 

  11 July, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα