Φαιστός Ενεργοί Πολίτες: Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το συνδυασμό της Μαρίας Πετρακογιώργη

  30 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φαιστός Ενεργοί Πολίτες: Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το συνδυασμό της Μαρίας Πετρακογιώργη

Ευχαριστήριο μήνυμα από το συνδυασμό και κάλεσμα προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις για συνεργασία την επομένη των εκλογών

Ο πρώτος γυρός των δημοτικώ εκλογών ολοκληρώθηκε με τον συνδυασμό της Μαρίας Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση που ισοδυναμεί με 5 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φαιστου.

Στον απόηχο λοιπόν των εκλογικών αποτελεσμάτων ο συνδυασμός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ως συνδυασμός -Φαιστός Ενεργοί Πολίτες- εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους κι όλες που στήριξαν την έντιμη και καθαρή προσπάθεια μας, για την αλλαγή προς μια προοδευτική πορεία του Τόπου και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στην αυτοδιοικητική μας πρόταση. Ευχαριστούμε θερμά και δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους. 
Αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, ανταποκρινόμαστε σε αυτήν, συνεχίζουμε δίδοντας το παρών εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα συμφέροντα των πολιτών και της περιοχής μας σύμφωνα με τις αρχές και τις άξιες που ως παράταξη βάλαμε στο τραπέζι του δημοσίου διαλόγου και στην συνολική παρουσία μας όλη αυτή τη χρονική περίοδο. 

Στις 26 Μαΐου οι Δημότες/τισσες του Δ. Φαιστού μας έδωσαν τη δυνατότητα, να τους εκπροσωπήσουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να έχουμε λόγο και ρόλο σε αυτό . Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό και κρίνεται θετικό, δεδομένων των αντίξοων συνθηκών που επεκράτησαν . Προσπαθήσαμε με σύγχρονη ματιά να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για την καθημερινότητα και την αναπτυξιακή προοπτική ενός δημοκρατικού Δήμου, δίχως διακρίσεις και αποκλεισμούς .

Καταθέσαμε, αποστασιοποιήμένοι από παρωχημένες πρακτικές του παρελθόντος, μια πρόταση αλλαγής στα τοπικά δρώμενα, περιγράφοντας με σαφήνεια και ειλικρίνεια τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θεωρούμε κατάλληλα και χρήσιμα για το Δήμο και αυτό που μας χαρακτήρισε και μας καταξίωσε στη συνείδηση των συνδημοτών/τισσων, είναι η αξιοπρέπεια και το ήθος.

Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και καλούμε όλους τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων να συνδιαμορφώσουμε το προγραμματικό πλαίσιο για την επόμενη μέρα του Δήμου, σε πνεύμα συνεργασίας και καλής πρόθεσης, δίχως αστερίσκους και προαπαιτούμενα.
Επίσης, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους όσους εξελέγησαν η συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Κοινοτικά Συμβούλια και επαναλαμβάνουμε ότι η παράταξη μας ενδιαφέρεται να είναι χρήσιμη και ουσιαστική στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας .

 

  30 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα