Φιλέτο ψάρι στο φούρνο

Υλικά
Για το ψάρι
2 φιλέτα
4 ντοματίνια
Λίγη κάππαρη ή καππαρόφυλλα
1/2 φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
1½ κ.σ. ελαιόλαδο
2 λαδόκολλες
Εκτέλεση
Απλώνουμε τα αντικολλητικά χαρτιά στον πάγκο.
Τοποθετούμε επάνω, από ένα φιλέτο ψάρι.
Το βάζουμε στο χαρτί με τη ράχη να ακουμπάει στη λαδόκολλα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ισομοιράζουμε τα ντοματίνια, το φινόκιο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καππαρόφυλλα.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκι, γυρίζοντας τα πλαϊνά κάτω από το ψάρι.
Η ένωση της λαδόκολλας να μείνει από πάνω ώστε να μην τρέξουν τα υγρά του φαγητού.
Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20 λεπτά.
Εάν το φιλέτο που επιλέξατε είναι λεπτό σε πάχος, πχ τσιπούρα ή λαυράκι, τότε ο χρόνος ψησίματος μειώνεται κατά 10 λεπτά.
Σερβίρουμε με σαλάτα, σπυρωτό ρύζι πιλάφι ή πατάτα.
Δείτε επίσης
- Νέες προσλήψεις 50 Ρομά αστυνομικών για αστυνόμευση και διαμεσολάβηση – Όσα είπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης
- Σημανδράκος ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μου έλεγε ότι ο Γιώργος (φραπές) έπρεπε να πληρωθεί» – Όσα είπε για Αυγενάκη
- Στην αυριανή 24ωρη απεργία συμμετέχουν γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
- Κοτόπουλο πανέ βήμα βήμα, από τον Χριστόφορο Πέσκια
- Εuroleague: Πρεμιέρα σήμερα με... μάχες “αιωνίων”