Φωτιές σε Ζαρό και Πόμπια κινητοποιήσαν την Πυροσβεστική

  24 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φωτιές σε Ζαρό και Πόμπια κινητοποιήσαν την Πυροσβεστική

Ένα άτομο συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τη φωτιά που ξέσπασε σε υπολείμματα καλλιεργειών, λίγο μετά τις 15.30 στο Ηράκλειο. Οι ζημιές δεν ξεπέρασαν, ευτυχώς τα 40 τ.μ., χάρη στην άμεση επέμβαση τριών πυροσβεστών που έσπευσαν με ένα όχημα από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου.

Φωτιά εκδηλώθηκε, στις 03.00 τα ξημερώματα, σε καλάμια και βάλτο, στον Κάτω Ζαρό. Έσπευσαν 4 οχήματα με 8 άνδρες από το Π.Κ. Μοιρών που έσβησαν τις φλόγες. Προκλήθηκαν ζημιές σε μισό στρέμμα γης.

Εν τω μεταξύ, πυρκαγιά ξέσπασε στην καπνοδόχο σπιτιού στα Χανιά, λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ. Έσπευσαν 3 άνδρες με 1 όχημα από τον 1ο Π.Σ. Χανίων, που έσβησαν τις φλόγες, από τις οποίες προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Λίγα λεπτά αργότερα ξεσπούσε φωτιά σε υπαίθριο χώρο απορριμμάτων στο Ηράκλειο. Ένα όχημα με 3 άνδρες από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου έσπευσαν και έσβησαν τις φλόγες, με τις ζημιές να περιορίζονται σε 5 τ.μ.

Νωρίτερα, χθες, στις 12.55 εκδηλώθηκε φωτιά σε χώρο εμπορίου στην περιοχή της Πόμπιας. Επιλήφθηκε το Π.Κ. Μοιρών που έσπευσε με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες. Η αιτία παραμένει άγνωστη, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Για όλα τα συμβάντα διενεργείται προανάκριση.

 

  24 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα