Γ. Αρμουτάκης: «Ο εορτασμός των Φώτων απαρχή για μία πορεία ανάπτυξης, ευημερίας και προόδου»

mesaralive.gr  11 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γ. Αρμουτάκης: «Ο εορτασμός των Φώτων απαρχή για μία πορεία ανάπτυξης, ευημερίας και προόδου»

Φώτο: mesaralive

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το δελτίου τύπου του Δήμου Φαιστού για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Στο ΔΣ αναφέρεται:

« Με  θρησκευτική κατάνυξη και επισημότητα, εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Φαιστού. Τελετές Αγιασμού των Υδάτων πραγματοποιήθηκαν στη Λίμνη Ζαρού, στο Φράγμα Φανερωμένης, στον Κόκκινο Πύργο,  στο Καλαμάκι, στους Καλούς Λιμένες  και στα Μάταλα.

Στις τελετές καθαγιασμού των υδάτων, που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Φαιστού, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φαιστού  κ. Αρμουτάκης Γιώργος, ο Βουλευτής  Ηρακλείου κ. Αυγενάκης Λευτέρης, η Αντιπεριφερειάρχης  Κρήτης κ. Μανασάκη- Ταβερναράκη  Βιργινία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καμπουράκης Λάμπρος,      ο πολιτευτής  της Ν.Δ και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ματαλλιωτάκης Γιώργος, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και πλήθος κόσμου (Δημότες και επισκέπτες του Δήμου ), οι οποίοι  μετέβησαν στις περιοχές, όπου πραγματοποιήθηκαν οι τελετές καθαγιασμού.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν και φέτος οι τολμηροί κολυμβητές που βούτηξαν,  κατορθώνοντας να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό και να πάρουν την ευλογία του.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Φαιστού  τόνισε  «σε καιρούς δύσκολους σαν τους σημερινούς για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο εορτασμός των Φώτων ας αποτελέσει την απαρχή για μία πορεία ανάπτυξης, ευημερίας και προόδου.

Με αυτές τις σκέψεις, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι η Νέα Χρονιά να σηματοδοτήσει μία καλύτερη πορεία, μία καλύτερη προοπτική για την πατρίδα, τον Δήμο και καθέναν μας προσωπικά.
Χρόνια πολλά σε όλους. Αισιόδοξο και Δημιουργικό το 2016!»

 

mesaralive.gr  11 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ