Γαλλία:Φωτιά τώρα στις Βερσαλίες – Συναγερμός στις πυροσβεστικές δυνάμεις!

  23 April, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Γαλλία:Φωτιά τώρα στις Βερσαλίες – Συναγερμός στις πυροσβεστικές δυνάμεις!

Νέος συναγερμός στη Γαλλία αυτή τη φορά για μεγάλη πυρκαγιά κοντά στα περίφημα ανάκτορα στις Βερσαλίες. Οι πρώτες φλόγες που ξύπνησαν μνήμες από τον πρόσφατο εφιάλτη στην Παναγία των Παρισίων, ξεπήδησαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Μία εκτεταμένη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο λεπτά πριν τις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) στις Βερσαλίες της Γαλλίας πριν συνέλθει καλά καλά η χώρα από τον πύρινο εφιάλτη στην Παναγία των Παρισίων!

Οι πρώτες πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για μία μεγάλη πυρκαγιά στη Rue du Parc στις Βερσαλίες, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τα ανάκτορα.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται στον ουρανό της γαλλικής πόλης.

Μαύρος έχει γίνει ο ουρανός από τον πυκνό καπνό που προέρχεται από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Ιβελίν των Βερσαλλιών. Στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβεστικά οχήματα ενώ η αστυνομία έχει εκκενώσει το οικοδομικό συγκρότημα.

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσες πληροφορίες σχετικά με το πώς ή από πού ξεκίνησε η φωτιά, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι εκδηλώθηκε από σταθμό αυτοκινήτων.

Καμία πληροφορία δεν έχει υπάρξει σχετικά με τραυματισμούς.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

 

  23 April, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα