Γέμισε λύματα η λίμνη της Καταλυκής Τυμπακίου (;)!

mesaralive.gr  07 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Γέμισε λύματα η λίμνη της Καταλυκής Τυμπακίου (;)!

Φωτό: dreamfm.gr

Ένα "περίεργο" θέαμα αντίκρυσαν οι κάτοικοι χθες…

Σίγουρα πολλά ερωτηματικά γεμίζει το θέαμα που είδαμε, όχι μόνο εμείς αλλά όλοι οι κάτοικοι,οι περαστικοί και οι επισκέπτες της περιοχής... όσο για τους τελευταίους μάλλον το θέαμα τους  ήταν "αποκρουστικό"!

Η λίμνη της Καταλυκής Τυμπακίου αποτελεί υδροβιότοπο και γεμίζει κάθε χρόνο με νερό από τις πρώτες κιόλας βροχές του φθινοπώρου…

Απορίας άξιο φυσικά είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκαν νερά(!)μέσα στο κατακαλόκαιρο και μάλιστα με τόσο υψηλές θερμοκρασίες για την περιοχή.

Σε συνομιλία μας με τον Αντιδήμαρχο κ. Παπουτσάκη μας διαβεβαίωσε ότι “… ο βιολογικός λειτουργεί σωστά και ότι πρόκειται για σπασμένο δίκτυο άρδευσης, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει νερά η λίμνη καθότι οι σωλήνες γύρω από τον βιολογικό είναι στεγνοί”.

Πάντως αρκετοί είναι οι κάτοικοι που παραπονέθηκαν ότι δεν πρόκειται για νερά από κάποιο δίκτυο ύδρευσης, αλλά για λύματα από διαρροή του βιολογικού… ιδιαίτερα δε η μυρωδιά αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα .

Ουδέν κρυπτών λοιπόν…, οπωσδήποτε περιμένουμε αξιολόγηση από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου η οποία έχει δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη συντήρηση και τη "σωστή" λειτουργία του βιολογικού.

 

mesaralive.gr  07 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ