Γεωργιλαδάκης: Τι αναφέρει για την καταστροφή του Οινοποιείου

mesaralive.gr  12 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γεωργιλαδάκης: Τι αναφέρει για την καταστροφή του Οινοποιείου

Πλήρης είναι η καταστροφή του οινοποιείου στο Πετροκεφάλι. Αυτό αναφέρει ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος μιλώντας στο Ραδιο Κρήτη, είπε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί ποιος μπορει να προκάλεσε αυτή την έκρηξη, καθώς δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Ενώ ήταν ευτύχημα που δεν περνούσε κάποιος από έξω. Συμφωνα με τον κ. Γεωργιλαδάκη το ρακοκάζανο δε δούλευε, καθώς τώρα είχε κάνει τις ενέργειες για να ξεκινήσει τη λειτουργία του
Οι έρευνες από το Προανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζονται, ενώ στο χώρο βρίσκονται πυροτεχνουργοί. Ήταν τόσο μεγάλη η ισχύς της έκρηξης, ώστε προκλήθηκαν ζημιές στα γύρω σπίτια, στο χωριό, ενώ ο θόρυβος ακούστηκε ως τις Μοίρες και το Τυμπακι.

Μάλιστα προκληθηκαν ζημιές ως την ηλεκτροδότηση σπιτιών! Το ευτύχημα είναι ότι ο κ. Γεωργιλαδάκης, λόγω υποχρέωσης που είχε, δεν ήταν στο κτιριο της στιγμή της έκρηξης, η οποία σημειώθηκε περίπου στις 8.15 το βράδυ!

Ο κ. Γεωργιλαδάκης είπε ότι δεν γνωρίζει τα αίτια, και περιμένει απαντήσεις από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ωστόσο τόνισε ότι το ρακοκάζανο από όπου ξεκίνησε η φωτιά, δεν λειτουργούσε με υγραέριο. "Στην επιχείρηση είχαμε μόνο πυρήνα, πετρέλαιο και λίγη τσικουδιά",  τόνισε.

 

mesaralive.gr  12 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα