Γιόρτασαν στη Γαλιά το Παγκόσμιο Ρεκόρ του Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  16 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γιόρτασαν στη Γαλιά το Παγκόσμιο Ρεκόρ του Μανώλη Στεφανουδάκη

φωτο:mesaralive.gr

Η επιστροφή από κάθε συμμετοχή του σε αγώνα του εξωτερικού, σημαίνει γιορτή στη Γαλιά!

Το σπίτι του μεγάλου Έλληνα Αθλητή, του Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη πάντα ανοικτό να υποδεχτεί τους ανθρώπους που σπεύδουν κάθε φορά να σφίξουν το χέρι και να συγχαρούν το Μανώλη.

Έχει γίνει εξάλλου σύνηθες φαινόμενο συχνά πυκνά πλέον να στήνεται γιορτή στη Γαλιά, για τα μετάλλια και τις διακρίσεις που πετυχαίνει σε κάθε αγώνα του ο Γίγαντας μεσαρίτης αθλητής.

Ωστόσο αυτή τη φορά, η γιορτή ήταν διπλή, αφού μαζί με την πρώτη θέση στον ακοντισμό και την δεύτερη στη σφαιροβολία, ο Μανώλης Στεφανουδάκης, έφερε μαζί του από το Grand prix του Grosseto της Ιταλίας και ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ!

Αυτό το Παγκόσμιο Ρεκόρ ήταν ένας παραπάνω λόγος για το όμορφο και πλούσιο τραπέζι με το οποίο η οικογένειά του υποδέχτηκε την Δευτέρα το βράδυ,  τον κόσμο που έσπευσε να συγχαρεί το Μανώλη, να τον  αγκαλιάσει, να του σφίξει το χέρι να του ευχηθεί «ακόμα πιο ψηλά!»

Όμορφες στιγμές, αυθεντικές, γεμάτες από την απλόχερη φιλοξενία του Παραολυμπιονίκη και κατόχου πλέον του Παγκοσμίου Ρεκόρ, και της οικογένειάς του.

Είμαστε ευτυχείς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε αυτές τις στιγμές στο σπίτι του μεγάλου αθλητή και να καταγράψουμε λίγες από αυτές με το φωτογραφικό μας φακό!

Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία τον Μανώλη Στεφανουδάκη και την οικογένειά του και ευχόμαστε το ακόντιό του να συνεχίσει να «ανεβαίνει» μέτρα, στοχεύοντας πάντα την κορφή του ιστού για την γαλανόλευκη και την πατρίδα μας, γεμίζοντάς μας με υπερηφάνεια και διδάσκοντάς μας πως οι στόχοι πετυχαίνονται μέσα από αγώνα υπομονή και επιμονή!

 

mesaralive.gr  16 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα